אפרסק, נקטרינה
חבוש, אפרסמון
שזיף, משמש
תפוח, אגס
גויאבה
שקד
דובדבן
רימון
כנות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אפרסק, נקטרינה>
אפרסק לבן ציפה

Plawhite 5  צינון נמוך, צבע כיסוי מלא, גודל 60-65, הבשלה שבוע שלישי של אפריל, זן פטנטי של PLANASA, ספרד.

עודד

(10GE87).

צינון נמוך, צבע כיסוי 60%, פיטם בולט, גודל פרי 65, הבשלה אמצע מאי, פרוד גלעין. טעים.הזן הלבן מבין המוקדמים.

70EE355. הבשלה באמצע יוני, פרוד גלעין, פיטם בולט, גודל 65, דרישות צינון בינוניות , חיי מדף קצרים, כיסוי כמעט מלא, צבע קליפה אדום,פוריות לא סדירה. טעים.
סוילינג. צינון בינוני, כיסוי 40% אדום, גודל 60-65, הבשלה באמצע יוני.
ספרינג סנו.

פרוד גלעין, קטיף במחצית השניה של מאי, פרי בגודל 60, פיטם בולט, תפר שקוע, אודם חודר לציפה, כיסוי צבע מלא, טעים,צינון בינוני, התרכך בחיי מדף.

סמר סנו. צינון בינוני, צבע כיסוי 60%-70% אדום, ג.פ. 65-70, מוצק, הבשלה בשבוע השלישי של יולי, פרי בינוני - גדול, פלומה עדינה, טעם טוב.חיי מדף טובים.
הורמוזה. צינון בינוני, כיסוי 40% אדום, גודל 65-70, הבשלה בשבוע הראשון של אוגוסט.
ספטמבר סנו.  צינון בינוני – גבוה, צבע כיסוי 80%  אדום, ג.פ. 65-70, הבשלה בשבוע הראשון של ספטמבר, גדול, מוצק, טעים, חמיצות בינונית, פרוד גלעין, חיי מדף טובים, ציפה מאדימה מסביב לגלעין – מומלץ.

1881

(43LD593).

פרוד גלעין, טעים ומוצק מאד, קטיף בתחילת ספטמבר, פלומה עדינה, כיסוי צבע מלא, נשאר מוצק בקטיף ובחיי מדף. מתאים להר, לעמק החולה, לשפלה הפנימית ולאזורים קרים בשפלת החוף.

 

סקרלט סנו.  צינון גבוה, צבע כיסוי 80% אדום, ג.פ. 65-70, הבשלה בשבוע השני של ספטמבר, גדול, טעים, מתוק מאוד, חיי מדף טובים מאוד, פרוד גלעין, גלישת צבע אדום מהקליפה לציפה, יבול טוב, מומלץ להר גבוה

1880

(122LH452).

הבשלה בתחילת אוקטובר, צמוד גלעין, פלומה עדינה, כיסוי צבע כמעט מלא, חדירת אודם לציפה, פרי טעים, אזור תפר בולט, חמצמץ, מוצק לאורך זמן גם בחיי מדף.  

סנופול- 1952

(23LF440)

הבשלה בתחילת אוקטובר, פרי גדול וצבעוני.

כל הנתונים על הזנים לקוחים מתוך פרסומים של תחנות המחקר השונות והם אינם מהווים המלצות לנטיעה, לפני כל נטיעה יש להתייעץ עם המדריך האזורי . 

 
קידום אתריםבניית אתרים
 

זהר חנני

פל' 0505343518, בית לחם הגלילית 36007, פקס. 049535714

  e-mail:  hanani@inter.net.il